Hyundai Tucson 1.6 T-GDI N-Line

€ 29.900,-
Lease vanaf € 496,51 p/m

Auto gegevens

Bouwjaar 2020
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Kilometerstand 72.621 kmNAP
Vermogen 177 PK
Gewicht 1.537 kg
Trekgewicht 1.600 kg
BTW / Marge Marge
Aantal Deuren 5
Motor inhoud 1.591 cc
Aantal personen 5
Carrosserie SUV

Specificaties

airco (automatisch)
kunstlederen/alcantara bekleding
lichtmetalen velgen 19"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
4x4
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
afdaal assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
binnenspiegel automatisch dimmend
Bluetooth telefoonvoorbereiding
bots waarschuwing systeem
Brake Assist System
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
buitenspiegels elektrisch verstelbaar
buitenspiegels in carrosseriekleur
buitenspiegels met verlichting
buitenspiegels verwarmbaar
centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
chroom delen exterieur
cruise control adaptief
DAB ontvanger
dakrails
dimlichten automatisch
dodehoek detectie
draadloze telefoonlader
elektrische ramen achter
elektrische ramen voor
elektronische remkrachtverdeling
Elektronisch Stabiliteits Programma
extra getint glas
grootlichtassistent
hill hold functie
hoofd airbag(s) achter
hoofd airbag(s) voor
koplampen adaptief
LED achterlichten
LED dagrijverlichting
lederen stuurwiel
lederen versnellingspook
lendesteunen (verstelbaar)
mistlampen voor
multimedia-voorbereiding
Optioneel leverbaar met ruime garantie, onderhoud en inruil mogelijkheden
parkeersensor achter
parkeersensor voor
passagiersairbag
passagiersstoel in hoogte verstelbaar
radio
RDW-leges
regensensor
rijstrooksensor met correctie
rondomzicht camera
sportstoelen
start/stop systeem
stuurwiel multifunctioneel
Trekhaak tegen meerprijs!
verkeersbord detectie
vermoeidheids herkenning
warmtewerend glas
zij airbag(s) voor

Beschrijving auto

2e Paasdag Autoshow!

Het succes van Koreaanse auto′s is even simpel als logisch: goede styling, veel extra′s en een heel aantrekkelijke prijs. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Het comfort van de stoelverwarming geeft in koude dagen nét dat beetje extra. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Tot de uitrusting behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, zwarte hemelbekleding, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De bediening van het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De audio is overigens voorzien van DAB-radio voor een altijd heldere ontvangst. Kabelkluwens en stekkerslingers van smartphones zijn hier niet aan de orde. De draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons maakt opladen strak, simpel en snel. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. In deze Hyundai kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt – in tunnels bijvoorbeeld – en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Bovendien zorgt de adaptive cruise control dat u de juiste afstand houdt tot uw voorligger. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. De uitrusting van deze Hyundai is met lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

De automatische veiligheidssystemen in deze Hyundai fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. In deze Hyundai vinden we verder een autonoom remsysteem en dodehoekdetectie

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Gebouwd voor liefhebbers van autorijden, deze Hyundai Tucson levert sportieve prestaties en onafgebroken rijplezier. De aandrijving van deze Hyundai wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. De sportstoelen zorgen voor een strak uiterlijk én een uitstekende zitsteun. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Bij de uitrusting van deze Hyundai horen onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, zwarte hemelbekleding, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Veilig en handig: het audiosysteem laat zich bedienen vanaf het stuur. Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Onderweg de accu van uw smartphone opladen gaat zonder snoeren en stekkers. U plaatst ‘m simpel in de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons en klaar! In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Een onopvallend paaltje of een overstekend kind achter de auto brengt risico′s met zich mee. Gelukkig laat de achteruitrijcamera feilloos zien of alles veilig is. De elektronische systemen in deze Hyundai helpen u actief om aangenaam te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten, de adaptive cruise control past uw snelheid aan ten opzichte van uw voorligger. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze Hyundai Tucson voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. De sensor van de keyless entry herkent u van dichtbij en ontgrendelt de auto alvast voor u. Ook lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

Zoals u mag verwachten van deze Hyundai Tucson is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u altijd veilig onderweg.

Interesse? Maak dan gauw een afspraak voor een proefrit.

Koreaanse auto′s hebben een reputatie van grote degelijkheid opgebouwd. Deze Hyundai Tucson is geleverd in 2020 en heeft 72621 kilometer op de teller staan. De krachtige benzinemotor staat garant voor uitstekende prestaties. Ook in de winter en als het koud is, heeft u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. Tot de uitrusting van deze Hyundai behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, zwarte hemelbekleding, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem (met DAB-ontvangst!) bedient u met knoppen op het stuur. De draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons voldoet aan de universele Qi-standaard. Elke geschikte smartphone is onderweg zonder snoeren en stekkers op te laden. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. In deze Hyundai kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt – in tunnels bijvoorbeeld – en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Bovendien zorgt de adaptive cruise control dat u altijd de juiste afstand houdt tot uw voorligger, en eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.

De auto van uw keuze tegen een scherpe bodemprijs. Die vindt u bij Auto Keijzers. Maar we doen meer. We bieden u de keuze uit een aantal aanvullende dienstenpakketten. Zo meenemen kan altijd, maar kiest u voor één van onze afleverpakketten, dan weet u zeker dat u een auto koopt waar zorg aan besteed is. Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen uit 2 afleverpakketten. En wel of geen inruil. Vraag naar de mogelijkheden! NATIONALE AUTOPAS EN ONDERHOUDSHISTORIE AANWEZIG. Ook kunt u bij ons uw auto, caravan, camper, motor of boot inruilen. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. 2 koopzondagen per maand. Kom naar onze showroom. Altijd 500 hoogwaardige occasions op voorraad. Wilt u informatie en inruilen bel dan onze verkoopadviseurs. GELD VRIJMAKEN? WIJ BETALEN OOK TOE OP EEN GOEDKOPE AUTO! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu
Bereken uw leasebedrag
Bereken uw inruilwaarde
Reageer op deze auto
Auto Keijzers

Wilt u meer weten?

Heeft u specifieke vragen of wilt u graag meer informatie over ons aanbod of onze diensten? Ons deskundige team staat graag voor u klaar! Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Niks missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.