Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 4Motion Highline Business R Line

€ 32.900,-
Lease vanaf € 546,32 p/m

Auto gegevens

Bouwjaar 2018
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Kilometerstand 136.205 kmNAP
Vermogen 222 PK
Gewicht 1.569 kg
Trekgewicht 2.500 kg
BTW / Marge Marge
Aantal Deuren 5
Motor inhoud 1.984 cc
Aantal personen 5
Carrosserie SUV

Specificaties

airco (automatisch)
elektrisch glazen panorama-dak
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem full map
navigatiesysteem full map + hard disk
R-Line Exterieur
aanhanger assistent
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrijcamera
adaptief demping systeem
Advance-pakket
airco separaat achter
alarm klasse 3
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
armsteun voor
audio installatie premium
Autonomous Emergency Braking
bagagedek
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
binnenspiegel automatisch dimmend
Bluetooth telefoonvoorbereiding
bots herkenning en activatie
bots waarschuwing systeem
Brake Assist System
centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
chroom delen exterieur
connected services
cruise control adaptief
DAB ontvanger
dakrails
dodehoek detectie
draadloze telefoonlader
DVD speler
elektrisch bedienbare achterklep
elektrische ramen achter
elektrische ramen voor
Elektronisch Sper Differentieel
Elektronisch Stabiliteits Programma
extra getint glas
file assistent
grootlichtassistent
head-up display
hill hold functie
hoofd airbag(s) voor
hoofdsteunen actief
knie airbag(s)
LED achterlichten
LED dagrijverlichting
lederen stuurwiel
lederen versnellingspook
LED koplampen
metallic
mistlampen voor adaptief
multimedia-voorbereiding
Navigatie-pakket
parkeer assistent
Parkeer pakket
parkeersensor voor en achter
passagiersairbag
radio CD speler
RDW-leges
regensensor
rijstrooksensor met correctie
ruitensproeiers verwarmbaar
schakelmogelijkheid aan stuurwiel
sportstoelen
spraakbediening
start/stop systeem
stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
stuur verstelbaar
stuurwiel multifunctioneel
telefoonintegratie
trekhaak elektrisch uitklapbaar
variabele stuuroverbrenging
Veiligheids-pakket
velours bekleding
verkeersbord detectie
vermoeidheids herkenning
vervolgbotsing preventie
verwarmde voorruit
volledig digitaal instrumentenpaneel
voorstoelen in hoogte verstelbaar
warmtewerende voorruit
WiFi voorbereiding
zij airbag(s) achter
zij airbag(s) voor

Beschrijving auto

Tip: voor meer foto’s, bekijk onze website! www.autokeijzers.nl

Van de kleinste stadsauto tot de grootste suv, elke Volkswagen is stijlvol, vernieuwend en gebruiksvriendelijk. Wanneer u kennismaakt met deze Tiguan ziet u dat overal terug. Het interieur heeft een sportieve en hightech ambiance dankzij de R-Line styling. Volkswagen-rijders weten het: een VW is gebouwd voor duurzaamheid en deze Tiguan ziet er dan ook uit als nieuw. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Houdt u van een luxe uitstraling? Dan is het lederen interieur een heel aantrekkelijke extra! Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 20 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing, extra getint glas, zwarte hemelbekleding, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en verstelbare achterbank.

Onder alle omstandigheden een volmaakt geluid onderweg: het high performance audiosysteem zorgt ervoor. Onderweg laadt u uw smartphone snoerloos op met behulp van de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Ook is het audiosysteem voorzien van: smartphone connectiviteit, navigatiesysteem met harde schijf, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Veiligheid, comfort, gemak – alles is automatisch geregeld. Dankzij de automatisch inschakelbare verlichting en de regensensor. Maar ook in de vorm van adaptive cruise control en parkeersensoren voor en achter. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Deze auto is eenkennig en start alleen voor z′n baas dankzij de keyless start. Deze Volkswagen Tiguan is voorzien van een elektrisch inklapbare trekhaak voor als u met een caravan of aanhanger op pad wilt. De Volkswagen is standaard voorzien van: lederen versnellingspook, schakel flippers aan het stuur, dvd-systeem, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.

Aan boord van deze Volkswagen houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft.

Overtuigd? Bel dan voor een afspraak!

De auto van uw keuze tegen een scherpe bodemprijs. Die vindt u bij Auto Keijzers. Maar we doen meer. We bieden u de keuze uit een aantal aanvullende dienstenpakketten. Zo meenemen kan altijd, maar kiest u voor één van onze afleverpakketten, dan weet u zeker dat u een auto koopt waar zorg aan besteed is. Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen uit 2 afleverpakketten. En wel of geen inruil. Vraag naar de mogelijkheden! NATIONALE AUTOPAS EN ONDERHOUDSHISTORIE AANWEZIG. Ook kunt u bij ons uw auto, caravan, camper, motor of boot inruilen. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. 2 koopzondagen per maand. Kom naar onze showroom. Altijd 500 hoogwaardige occasions op voorraad. Wilt u informatie en inruilen bel dan onze verkoopadviseurs. GELD VRIJMAKEN? WIJ BETALEN OOK TOE OP EEN GOEDKOPE AUTO! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

6 Maanden volledige Auto Keijzers garantie

Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu
Bereken uw leasebedrag
Bereken uw inruilwaarde
Reageer op deze auto
Auto Keijzers

Wilt u meer weten?

Heeft u specifieke vragen of wilt u graag meer informatie over ons aanbod of onze diensten? Ons deskundige team staat graag voor u klaar! Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Niks missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.