Ford Edge 2.0 TDCI 209PK Bi-Turbo ST Sport

€ 29.900,-
Lease vanaf € 496,51 p/m

Auto gegevens

Bouwjaar 2017
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Kilometerstand 72.781 kmNAP
Vermogen 209 PK
Gewicht 1.849 kg
Trekgewicht 2.000 kg
BTW / Marge Marge
Aantal Deuren 5
Motor inhoud 1.997 cc
Aantal personen 5
Carrosserie SUV

Specificaties

Achterspoiler
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Armsteun voor
Audioinstallatie met cd-speler
Autonomous Emergency Braking
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Binnenspiegel automatisch dimmend
buitensp.elektr.verstel -verwarmb.+inklapbaar
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Cruise control
DAB ontvanger
Dimlichten automatisch
Elektrisch bedienbare achterklep
Elektrische ramen voor en achter
Elektronische remkrachtverdeling
Elektronisch Stabiliteits Programma
Extra getint glas
Grootlichtassistent
Half leder / alcantara
Hill hold functie
Keyless entry
LED achterlichten
Lederen stuurwiel
Lendesteunen (verstelbaar)
Lichtmetalen velgen 20"
Multimedia-voorbereiding
Navigatiesysteem full map
Open dak
Optioneel leverbaar met ruime Garantie, onderhouds en inruil mogelijkheden.
Panoramadak
Parkeersensor voor en achter
RDW-leges
Regensensor
Rijstrooksensor
Ruitensproeiers verwarmbaar
Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
Sportstoelen
Start/stop systeem
Stuurwiel verwarmd
Trekhaak (tegen meerprijs)
Variabele stuuroverbrenging
Verkeersbord detectie
Verwarmde voorruit
Voorstoelen verwarmd
Warmtewerende voorruit

Beschrijving auto

2e Paasdag Autoshow!

Tip: voor meer foto’s, bekijk onze website! www.autokeijzers.nl

Laat u niets wijsmaken, deze Ford Edge biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto komt uit 2016. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de viercilinder dieselmotor en de automatische transmissie. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. De elektrische kapbediening is een technisch hoogstandje: het dak opent en sluit zonder dat u hoeft uit te stappen. Door het glazen panoramadak heeft u een weidse zichthoek en geniet u van licht en een gevoel van ruimte. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. Bij de rijke uitrusting horen ook 20 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen en elektrisch bediende, verwarmde en inklapbare buitenspiegels. Productie datum 27-12-2016.

Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Met de routebegeleiding van het full map navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Alles vrij achter? De achteruitrijcamera laat het meteen zien. Achter het stuur van deze Ford bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Een mooie eigentijdse optie is de keyless entry: zonder sleutels gaan alle sloten open zodra u in de buurt bent!

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Ford Edge samen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Heuvelop stilstaan was vroeger een kunstje. Met de hill hold control gaat het volautomatisch. Met de aanwezige lane assist blijft u altijd in de juiste baan.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

De auto van uw keuze tegen een scherpe bodemprijs. Die vindt u bij Auto Keijzers. Maar we doen meer. We bieden u de keuze uit een aantal aanvullende dienstenpakketten. Zo meenemen kan altijd, maar kiest u voor één van onze afleverpakketten, dan weet u zeker dat u een auto koopt waar zorg aan besteed is. Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen uit 2 afleverpakketten. En wel of geen inruil. Vraag naar de mogelijkheden! NATIONALE AUTOPAS EN ONDERHOUDSHISTORIE AANWEZIG. Ook kunt u bij ons uw auto, caravan, camper, motor of boot inruilen. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. 2 koopzondagen per maand. Kom naar onze showroom. Altijd 500 hoogwaardige occasions op voorraad. Wilt u informatie en inruilen bel dan onze verkoopadviseurs. GELD VRIJMAKEN? WIJ BETALEN OOK TOE OP EEN GOEDKOPE AUTO! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

6 Maanden volledige Auto Keijzers garantie

Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu
Bereken uw leasebedrag
Bereken uw inruilwaarde
Reageer op deze auto
Auto Keijzers

Wilt u meer weten?

Heeft u specifieke vragen of wilt u graag meer informatie over ons aanbod of onze diensten? Ons deskundige team staat graag voor u klaar! Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Niks missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.